Spring naar inhoud

Brief Thijs Broens

Beste bestuursleden van het NSPS, juryleden, vrienden en kennissen,

Via deze weg willen wij iedereen heel hartelijk danken voor het medeleven en belangstelling na mijn ernstige ongeval op 25 januari jl. De vele kaarten, telefoontjes en attenties uit het hele land hebben ons erg goed gedaan.

Op dit moment verblijf ik in het revalidatiecentrum en heb ik nog een lange weg te gaan. Het ongeval en de onzekerheid van mijn herstel hebben mij doen besluiten om versneld te stoppen met de fokkerij.

Ik heb de afgelopen 50 jaar met veel passie, kennis en vooral plezier gestreefd om met Stal Bromishet een mooie bloedlijn in de Shetland fokkerij neer te zetten.

Zo heb ik er ook altijd van genoten om pony’s van trotse fokkers te mogen beoordelen als jury-lid in binnen- en buitenland, maar ook hieraan komt helaas een einde.

Martin, mijn broer, hulp en toeverlaat zal de komende tijd de fokkerij voor mij afbouwen.

Hartelijke groet,

Ook namens Miep,

Thijs Broens- Stal Bromishet