Spring naar inhoud

30e nationale bontenkeuring

Het keuringsseizoen, waar we allemaal zeker dit jaar weer naar uitzien, staat weer voor de deur. Zo ook de meest kleurrijke keuring, de bontenkeuring, al weer voor de 30ste keer gaan we die organiseren.
Dat gaat gebeuren op 23 juli 2022 in Kapel-Avezaath.
Alle bij het Nederlands Shetland Pony Stamboek geregistreerde bonte dieren zijn welkom.


Naast de gebruikelijke rubrieken voor merrie- en hengstveulens, merries van alle leeftijden (ook senioren) worden er ook rubrieken uitgeschreven voor stamboekruinen. Uiteraard vinden er kampioenschappen plaats en wordt de fraaiste getekende bonte weer gekozen. Voor de kinderen hebben we ook een speciaal extra onderdeel, waarover later/elders meer.

Schrijft u ook in?

U kunt opgeven via email: jessica_vdw@kleiterp.com of per post naar: Lage Aard 2a; 4854 NM Bavel. De sluitingsdatum is maandag 27 juni 2022. Het inschrijfgeld bedraagt EUR 6,= per pony. HET is voldoende de naam van de pony en het stamboek of veulenboeknummer door te mailen alsmede uw naam, woonplaats en vooral EMAILadres en mobiel nummer. Uiteraard is het ook prima een kopie van de BVI door de mailen of op te sturen. VERGEET NIET DE STOKMAAT van uw enter of twenter te vermelden, die mag u zelf meten. Bij de veulens ook graag aangeven: mini-kleine maat of overige maten. Deelnemers van 2021 ontvangen per mail een inschrijfformulier. Kijk ook eens op onze website www.bonteshetlandponys.nl.

Het inschrijfgeld voor 10 juli 2022 overmaken op rekeningnummer NL 89ABNA 046.91.99.113 ten name van R. van Raak onder vermelding van inschrijfgeld bontenkeuring 2022.

Donaties zijn hartelijk welkom. Het evenement moet zichzelf bekostigen, daarom kunnen we zonder uw hulp niet bestaan. Mogen we op u rekenen?
Vanaf een bedrag van € 10,= word u in de catalogus vermeld als rubriekssponsor. Of plaatst u liever een advertentie? En bent u deelnemer dan kunt u al een advertentie plaatsen voor de helft van het geld!
Een hele pagina is 50 euro en een halve 30 euro, voor deelnemers de helft.

Voor meer informatie en sponsormogelijkheden kunt u altijd contact opnemen met: Eva Boeren (06-36211429) of Ruud van Raak (06-12778167) of Jessica van de Water (06-16742561) na 18 uur

Namens de organisatie: Ruud van Raak, Eva Broeren, Jessica van de Water