Spring naar inhoud

Hengstenmutaties 28 mei

Mutaties hengsten selectielicentie

 

Berno v.d. Pelgrim, de grote maat zwarte Stamboekhengst Cat. A. met 1e premie, in 2016 definitief goedgekeurd, in eigendom van Hengstenhouderij Kramp te Valburg, is voor het dekseizoen van 2020 verhuurd aan W.P.C. Hulzebos te Godlinze.

Black Diamond of Sportview, de minimaat zwarte Stamboekhengst Cat. A met 1e premie, in 2018 definitief goedgekeurd, in eigendom van Hengstenhouderij Kramp te Valburg, is voor het dekseizoen van 2020 verhuurd aan K.I. Station Laura Kramp te Valburg.

Black King v.d. Belschuur, de grote maat zwarte Stamboekhengst Cat. A met 1e premie, in 2020 definitief goedgekeurd, in eigendom van C.V.J. Hilhorst te Amersfoort is overleden.

Butraqueno v. Stal Brammelo, de middenmaat zwarte Stamboekhengst Cat. A met 1e premie, in 2018 definitief goedgekeurd, in eigendom van H. Hendrikx te Lierop, is voor het dekseizoen van 2020 verhuurd aan Jeffrey Haas te Wapenveld.

Dietlof v. Veldzicht, de grote maat zwarte Stamboekhengst Cat. A met 1e premie, in 2014 goedgekeurd, in eigendom van A. Dibbits te Horssen, is voor het dekseizoen van 2020 verhuurd aan K.I. Station Laura Kramp te Valburg.

Fascination v.d. Colorstable, de minimaat bruinbonte Stamboekhengst Cat. A met 1e premie, in 2015 goedgekeurd, in eigendom van Fam. Keijnemans te Nederhemert, is voor het dekseizoen van 2020 verhuurd aan Hengstenhouderij Kramp te Valburg.

Fontargo v. Linquenda, de minimaat zwarte Stamboekhengst Cat. A met 1e premie, in 2015 goedgekeurd in eigendom van P.C.J.J. Peters te Doornenburg, is voor het dekseizoen van 2020 verhuurd aan E.A.M. v. Meekeren te Gendt.

Fonseca v. Stal Brammelo, de middenmaat zwarte Stamboekhengst Cat. A met 1e premie, in 2015 goedgekeurd, in eigendom van A.C. v. Asch te Ijzendoorn, is voor het dekseizoen van 2020 verhuurd aan H.C. Hamer te Wijhe.

Google v. Stal Polderzicht, de grote maat zwarte Stamboekhengst Cat. A met 1e premie, in 2016 goedgekeurd, in eigendom van hengstenhouderij Kramp te Valburg, is voor het dekseizoen van 2020 verhuurd aan M. Kers te Lopik.

Grand Prix v. Stal de Elsthof, de middenmaat zwarte Stamboekhengst Cat. A met 1e premie, in 2017 goedgekeurd, in eigendom van W.M.M. Bergs te Roggel, is voor het dekseizoen van 2020 verhuurd aan Joeri Borgers te Angeren.

G-Star v. Stal Polderzicht, de grote maat zwartbonte Stamboekhengst Cat. A met 1e premie, in 2016 goedgekeurd, in eigendom van Hengstenhouderij Kramp te Valburg, is voor het dekseizoen van 2020 verhuurd aan K.I. Station Laura Kramp te Valburg.

Holland v. Ruimzicht, de grote maat zwarte Stamboekhengst Cat. A met 1e premie, in 2017 goedgekeurd, in eigendom van Hengstenhouderij Kramp te Valburg, is voor het dekseizoen van 2020 verhuurd aan Fam. v. Mourik te Aalst.

Kaiser v. ’t Minihoefke, de kleine maat zwarte Stamboekhengst Cat. A met 1e premie, in 2019 goedgekeurd, in eigendom van Fam. Rouwkema te Lettelbert, is voor het dekseizoen van 2020 verhuurd aan P.L.J. Cools te Klein Zundert.

Kilimanjaro v. Linquenda, de minimaat zwarte Stamboekhengst Cat. A met 1e premie, in 2019 goedgekeurd, in eigendom van C.G.C. v.d. Vegt te Brakel is verkocht aan F.J.M. Busschers te Goor.

Kotonofico v. Stal Brammelo, de kleine maat zwarte Stamboekhengst Cat. A met 1e premie, in 2005 definitief goedgekeurd, in eigendom van A.C. v. Asch te IJzendoorn, is voor het dekseizoen van 2020 verhuurd aan W. de Vries te Opende.

Krim v.d. Zandkamp, de middenmaat wildkleur zwartbonte Stamboekhengst Cat. A met 1e premie, in 2019 goedgekeurd, in eigendom van S.J.A. Degen-Kramp te Herveld, is voor het dekseizoen van 2020 verhuurd aan K.I. Station Laura Kramp te Valburg.

Kyaro v.d. Kuiperij, de middenmaat zwarte Stamboekhengst Cat. A met 1e premie, in 2019 goedgekeurd, in eigendom van G.J. Jaspersen te Doornenburg, is voor het dekseizoen van 2020 verhuurd aan Hengstenhouderij Kramp te Valburg.

Mr. Marengo v.d. Vendel, de kleine maat zwarte Stamboekhengst Cat. A met 2e premie, in 2012 definitief goedgekeurd, in eigendom van J.H. v. Looij te Koekange is overleden.

Paul v.d. Heul, de middenmaat zwarte Stamboekhengst Cat. A met 1e premie, in 2011 definitief goedgekeurd, in eigendom van H. Hendrikx te Lierop, is voor het dekseizoen van 2020 en 2021 verhuurd aan M. v. Dijk te Mierlo.

Raoul v. Stal Olyhof, de kleine maat vos Stamboekhengst Cat. A met 1e premie, in 2013 definitief goedgekeurd, in eigendom van Fam. Rouwkema te Lettelbert, is voor het dekseizoen van 2020 verhuurd aan Fam. Koops te Norg.

Scot v.d. Garderenshof, de grote maat zwarte Stamboekhengst Cat. A met 1e premie, in 2015 definitief goedgekeurd in eigendom van G. v.d. Linden te Megchelen, is voor het dekseizoen van 2020 verhuurd aan W.M. Winters te Azewijn.

Talisman of Jäboruder, de grote maat zwarte Stamboekhengst Cat. A met 1e premie, in 2020 definitief goedgekeurd, in eigendom van A. Pagmar te Mullsjo, is voor het dekseizoen van 2020 verhuurd aan R. Sijtsema te Oudendijk.

Time-Out v.d. Viersprong, de middenmaat zwarte Stamboekhengst Cat. A met 1e premie, in 2014 definitief goedgekeurd, in eigendom van R. v.d. Crommenacker te Erp, is verkocht aan J.H. Drenth te Onstwedde.

Theunis v.d. Bosrand, de kleine maat vos Stamboekhengst Cat. A met 1e premie, in 2013 definitief goedgekeurd, in eigendom van Fam. Streppel te Teuge, is verkocht aan J. Kayim te Maasdam.

Tomahawk v. Stal Buck’s Hoeve, de minimaat vos Stamboekhengst Cat. A met 2e premie, in 2015 definitief goedgekeurd, in eigendom van R.M. Haverkamp-Groen te Epe, is verkocht aan M.P.A.T. Kusters te Megen.

Ultimo v.d. Heuvelshof, de middenmaat zwarte Stamboekhengst Cat. A met 1e premie, in 2018 definitief goedgekeurd, in eigendom van H. v. Asch te IJzendoorn, is voor het dekseizoen van 2020 verhuurd aan G.J.C. v.d. Schans te Kaatsheuvel.

Vancouver v. Spoorzicht, de grote maat zwarte Stamboekhengst Cat. A met 1e premie, in 2017 definitief goedgekeurd, in eigendom van W.M.M. Bergs te Roggel, is voor het dekseizoen van 2020 verhuurd aan R. Wolters te Elst.

Vanity v.d. Buxushof, de minimaat bruinbonte Stamboekhengst Cat. A met 1e premie, in 2013 definitief goedgekeurd, in eigendom van Hengstenhouderij Kramp te Valburg, is voor het dekseizoen van 2020 verhuurd aan J. Bausch/Stal Ankeveen te Ankeveen.

Winner J. v. Cillaarshoek, de middenmaat zwarte Stamboekhengst Cat. A met 2e premie, in 2018 definitief goedgekeurd, in eigendom van J. v.d. Griend te Strijen, is voor het dekseizoen van 2020 verhuurd aan A.D./R.C. v. Hemert/Stal den Uitweg te Bruchum.

Winsomeboy v.d. Rising Sun Stable, de minimaat zwartbonte Stamboekhengst Cat. A met 1e premie, in 2014 definitief goedgekeurd, in eigendom van J. Bausch/ Stal Ankeveen, te Ankeveen, is voor het dekseizoen van 2020 verhuurd aan Hengstenhouderij Kramp te Valburg.

 

 

Mutaties hengsten selectielicentie onder voorbehoud spermaonderzoek

 

L.A. v. Stal Polderzicht, de middenmaat zwarte Stamboekhengst Cat. A met 1e premie, in 2020 goedgekeurd, in eigendom van M.T.A. Kramp te Valburg, is verkocht aan K.F. Oudman te Oostwold.

Lennox of Sportview, de minimaat zwarte Stamboekhengst Cat. A met 1e premie, in 2020 goedgekeurd, in eigendom van M.T.G. Broens te Overasselt, is verkocht aan J. v. Wijhe te ’t Harde.

Like a Dream of Sportview, de minimaat bruine Stamboekhengst Cat. A met 1e premie, in 2020 goedgekeurd, in eigendom van M.T.G. Broens te Overasselt, is voor het dekseizoen van 2020 verhuurd aan A.J. Steijvers te Budel.

Luuk v. ’t Wijbos, de minimaat vos Stamboekhengst Cat. A met 2e premie, in 2020 goedgekeurd, in eigendom van J.W.A. v. Venrooij te Schijndel is voor het dekseizoen van 2020 verhuurd aan M.T.G. Broens te Overasselt.

 

 

Mutaties hengsten basislicentie

 

Honey Malone v.d. Haar, de minimaat vos stamboekhengst Cat. A in 2017 een basislicentie toegekend met een negatief dekadvies. In eigendom van F.J.M. Busschers te Goor, is verkocht aan D. Hissink te Laren.