Spring naar inhoud

Hengstenmutaties

Mutaties hengsten selectielicentie

 

Actionbreaker v.d. Leijsenhoeve, de kleine maat bruine Stamboekhengst Cat. A met 1e premie, in 2019 definitief goedgekeurd, in eigendom van M.M.J. Broens te Overasselt, is verkocht aan G. Dijkhof te Brakel.

Edmund v.d. Brouwerij, de middenmaat zwarte Stamboekhengst Cat. A met 1e premie, in 2003 definitief goedgekeurd, in eigendom van T. v.d. Pol te Garderen, is verkocht aan Junior participaties/J. v.d. Holst te Putten.

Fantom v. Stal van Aschberg, de middenmaat vos Stamboekhengst Cat. A met 1e premie, in 2015 goedgekeurd, in eigendom van W. v. Wanrooy te Keldonk, is voor het dekseizoen van 2019 verhuurd aan A.M. v. Dijk-Delden te Leek.

Ferero v. Zorg en Genot, de kleine maat zwarte Stamboekhengst, Cat. A met 1e premie, in 2015 goedgekeurd, in eigendom van M. Sweere te Son, is voor het dekseizoen van 2019 verhuurd aan B. v. Zon te Vlijmen.

Garant v.d. Mortel, de kleine maat vos Stamboekhengst Cat. A met 1e premie, in 2016 goedgekeurd, in eigendom van W. v. Wanrooy te Keldonk, is voor het dekseizoen van 2019 verhuurd aan A. Timmermans te Simonshaven.

Hangover v.d. Amstelhof, de grote maat zwarte Stamboekhengst Cat. A met 1e premie, in eigendom van Y.L. Eveleens te Wognum, is verkocht aan B. Koster te Didam, en voor het dekseizoen van 2019 verhuurd aan A.J.D. Dibbits te Horssen.

Hunter v.d. Renderklippen,  de minimaat zwartbonte Stamboekhengst Cat. A met 1e premie, in 2017 goedgekeurd, in eigendom van B.H.M. Nijhof te Rietmolen, is verkocht aan B.C.J. Nibbeling te Wehl.

Jacker v. Stal Noord-Zuid, de minimaat zwarte Stamboekhengst Cat. A met 2e premie, in 2019 goedgekeurd, in eigendom van M. v. Santen te Tiel, is verkocht aan Fam. v.d. Ven te Horst.

Kaiser v. ’t Minihoefke, de kleine maat zwarte Stamboekhengst Cat. A met 1e premie, in 2019 goedgekeurd, in eigendom van P.J.H. Poppelaars te Oosterhout,  is verkocht aan Fam. Rouwkema, en is voor het dekseizoen van 2019 verhuurd aan P.L.J. Cools te Klein Zundert.

Kasper v. den Hartoghoeve II, de minimaat vos Stamboekhengst Cat. A met 1e premie, in 2019 goedgekeurd, in eigendom van Geert den Hartog te Tuil is verkocht aan A.J. Steijvers te Budel, en is voor het dekseizoen van 2019 verhuurd aan P. Schoordijk te Rockanje.

Kotonofico v. Stal Brammelo, de kleine maat zwarte Stamboekhengst Cat. A met 1e premie, in 2005 definitief goedgekeurd, in eigendom van A.C. v. Asch te IJzendoorn, is voor het dekseizoen van 2019 verhuurd aan W. de Vries te Opende.

Nobel v. ’t Hoogveld, de kleine maat zwarte Stamboekhengst Cat. A met 1e premie, in 2010 definitief goedgekeurd, in eigendom van Sharona v. Engelen te Klundert, is voor het dekseizoen van 2019 verhuurd aan E. v. Werven te Oene.

Ollie v. Stal Westerwolde, de middenmaat vos Stamboekhengst Cat. A met 1e premie, in 2008 definitief goedgekeurd, in eigendom van W. v. Wanrooy te Keldonk, is voor het dekseizoen van 2019 verhuurd aan S.J. Lubbe te Beneden-Leeuwen.

Pinto v.d. Olde Maten, de kleine maat zwartbonte Stamboekhengst Cat. A met 2e premie, in 2013 definitief goedgekeurd, in eigendom van Stal Weytendael/J. Jansma te Bruchem, is voor het dekseizoen van 2019 verhuurd aan P. Teeuwen te Roggel.

Rossi v.d. Veldhoeve, de grote maat zwarte Stamboekhengst Cat. A met 1e premie, in 2019 definitief goedgekeurd, in eigendom van W. v. Wanrooy te Keldonk, is voor het dekseizoen van 2019 verhuurd aan P. Verheesen te Linne.

Sander v.d. Menger, de kleine maat isabel Stamboekhengst Cat. A met 3e premie, in 2015 definitief goedgekeurd, in eigendom van B. Koelewijn te Hazerswoude-Rijndijk, is voor het dekseizoen van 2019 verhuurd aan J.P.A. Oosterhout te Hoeven.

Sergeant v.d. Kleine Tip, de kleine maat zwarte Stamboekhengst Cat. A met 1e premie, in 2014 definitief goedgekeurd, in eigendom van W. v. Wanrooy te Keldonk, is voor het dekseizoen van 2019 verhuurd aan W.C.M. Lazeroms te Wouwse-Plantage.

Sieger v. Vries, de kleine maat vos Stamboekhengst Cat. A met 1e premie, in 2011 definitief goedgekeurd, in eigendom van W. v. Wanrooy te Keldonk, is voor het dekseizoen van 2019 verhuurd aan Comb. Vrielink te Bathmen.

Tom v. Veldhuizen, de middenmaat vos Stamboekhengst Cat. A met 2e premie, in 2016 definitief goedgekeurd, in eigendom van W. v. Wanrooy te Keldonk, is voor het dekseizoen van 2019 verhuurd aan J. v. Rossum te Berkhout.

Ultimo v.d. Heuvelshof, de middenmaat zwarte Stamboekhengst Cat. A met 1e premie, in 2018 definitief goedgekeurd, in eigendom van H. v. Asch te IJzendoorn, is voor het dekseizoen van 2019 verhuurd aan G.J.C. v.d. Schans te Kaatsheuvel.

Ulverston v. Stal Haarsteeg, de kleine maat vosbonte Stamboekhengst Cat. A met 2e premie, in 2015 definitief goedgekeurd, in eigendom van W. v. Wanrooy te Keldonk, is voor het dekseizoen van 2019 verhuurd aan M. Beekmans te Venhorst.

Verginius v. Kairos, de kleine maat zwarte Stamboekhengst Cat. A met 2e premie, in 2019 definitief goedgekeurd, in eigendom van J.G. Damen te Liessel, is voor het dekseizoen van 2019 verhuurd aan F. Mekelenkamp/Stal de Gathe te Emst.

Wahtamin v. den Uitweg, de klein maat vos Stamboekhengst Cat. A met 1e premie, in 2015 definitief goedgekeurd, in eigendom van J. & M. v. Driel/Stal Lagevoort te Liessel, is voor het dekseizoen van 2019 verhuurd aan T. Ensink te Nieuw-Roden.

Y- Catcher v.d. Colorstable, de minimaat perlinobonte Stamboekhengst Cat. A met 1e premie, in 2015 definitief goedgekeurd, in eigendom van B. Plender te Elsloo, is voor het dekseizoen van 2019 verhuurd aan J.G.J. Schuyt te Zwaag.

 

 Mutaties hengsten basislicentie

 

Christian v. Klein Engelland, de minimaat palomino Stamboekhengst Cat. A in 2013 een basislicentie toegekend, in eigendom van B. Koelewijn te Hazerswoude- Rijndijk, is voor het deksezoen van 2019 verhuurd aan L. Both te Lekkerkerk.