Spring naar inhoud

Sponsoring Manifestatie 2017

Liefhebbers, gebruikers en fokkers van onze Shetland Pony:

Deze zomer is het weer zover, de Jubileummanifestatie van het Nederlands Shetland Pony Stamboek. Het moment om te genieten van onze pony’s, maar vooral ook het moment om contacten weer aan te halen en een podium te vinden voor uw fokkerij of wedstrijdstal. We verwachten veel buitenlandse bezoekers in Ermelo op 28 en 29 juli. De organisatie doet ook haar best om veel paarden- en ponyliefhebbers binnen Nederland te enthousiasmeren om onze Manifestatie te bezoeken. Kortom het ideale moment om uw stal te promoten!

Speciaal voor deze promotie is er een uitgebreid pakket voor rubrieksponsors gemaakt. U komt in de picture doordat uw (stal)naam wordt gekoppeld aan een rubriek, maar vooral ook door uw advertentie in het programmaboekje en de vermelding op de website van het NSPS. Het programmaboekje voor de Manifestatie wordt een bewaarexemplaar, full-color uitgevoerd. Met de opmaak van uw advertentie kunnen en willen we u natuurlijk behulpzaam zijn. De vermelding op de website is inclusief een link naar uw eigen website. Tot slot bent u natuurlijk te gast op de openingsavond van de Manifestatie en ontvangt u het programma.

Graag zien we uw aanmelding tegemoet, dit kan door een ingevulde kopie van onderstaand formulier te mailen naar Manifestatie2017@NSPS.nl of te versturen naar het stamboeksecretariaat.

Sponsorformulier voor €80,- pakket

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+